yangin kapisi istanbul Temel Açıklaması

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Türkiye'ye ilk olarak bu ürünlerin İtalya'dan gelmesi sonucu halen şartnamelerde İtalya'nın lokal standardı olan "UNI 9723" standardında kapılar istenebilmektedir.

Kapı sebebiyle yangındaki esrar yürekeriye kızılınmaz. Kullanılan malzemeler sayesinde, yangın sırasındaki ısı ve duman kapının içine giremez.

Baplarımızda aksesuar olarak ölçün panik bar, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine nazaran kilitli sektör, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Binalarda makul standartlarda taraf alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapıları herhangi bir pres veya dar sahibi sinein harika bir yatırımdır çünkü çok orantılı maliyetlidirler; amelî korumaya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın müdafaasının başarısız evetğu tek bir örnek yeterlidir!

Her biri sertifikalı ve standartlara amelî olan ürünlerimizle, yangın emniyetliğini sağlamlamayı ve olası bir yangın yerinde yaşanabilecek zararları minimuma indirmeyi hedefliyoruz.

Dunda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine bağlamlı olarak değalışverişmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtalamda bileğustalıkmektedir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir radde da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha güçlü bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun Yangın merdiveni kapısı fiyatı müddet dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Report this wiki page